קטיף עצמי בחדרה
קטיף עצמי פועל בשיטה ברורה. קוטפים פירות או ירקות היישר מהשדה אל סלסילות קש, אוכלים חופשי כמה שרוצים ומשלמים ביציאה לפי משקל הפירות או הירקות שקטפנו.
במרבית אתרי קטיף עצמי בישראל נמשכת עונת הפרי מחודש יוני ועד לחודש ספטמבר, משעות הבוקר עד לשעות אחר הצהרים, בהתאם לקצב הבשלת הפירות.
אין צורך להשתגע... קטיף עצמי בחדרה מאפשר מספיק פירות לכולם.
קטיף עצמי בחדרה מעניק חוויה משפחתית נפלאה ומענגת.
קטיף עצמי בחדרה מציג ומקרין שפע של ניחוחות, טעמים וצבעים.
|
|