רגע קרניבורים יקרים שלי. לפני שאתם קופצים במחאה על כך ש – 300 גרם סטייק אינו מספיק לכם ושאם יתנו לכם נתח אסאדו ששוקל קילו שלם, אתם תבלעו אותו בשלושה ביסים...
אני לא יודע מה איתכם, אבל גם כקרניבור וגם כבשלן שמבין דבר או שניים בבשר, אני מעדיף קודם כל איכות לפני כמות, בטח כשמדובר על נתחי הבשר המצוינים, המוגשים ב מסעדת 300 גרם במושב בצת שבגליל המערבי.
במסעדה המקסימה והכשרה, השוכנת במבנה כפרי בלב המושב, כל נתח בשר הוא נתח VIP כזה שמתייחסים אליו בכבוד מלכים.
קחו יהלום. הוא יכול להיות קטן, כזה שצריך זכוכית מגדלת ומנורה מיוחדת בחדרים נקיים במלטשות, אבל איכותו מרקיעה שחקים ומקומו בכספות מאובטחות.
ככה בדיוק זה במסעדת 300 גרם, אלא שכאן, כמו שאומרים הירושלמים, "כל נתח מלמיליאן". משויש כהלכה, עסיסי ומלא טעם. כל ביס גן עדן והסכין, כמו חותכת חמאה רכה ונעימה.
כותב שורות אלה, אתם יודעים לא מהיום, הוא חובב מסעדות ולעיתים גם מבקר עם לשון מושחזת משהו, אבל מבין מסעדות בצפון בכלל ומסעדות בגליל המערבי בפרט, מסעדת 300 גרם במושב בצת היא שמורת טבע אמיתית של איכות ושירות.
זה מתחיל עוד לפני שהאוכל מגיע לשולחן ועוד לפני שמעיינים בתפריט, בקבלת הפנים החייכנית ובאירוח הביתי והנעים.
עיצוב המסעדה מזמין ומחבק, כזה שעושה חשק להתיישב, להתמתח בהנאה ולהתחיל לחשוב על הבטן.
כן, אולי לא תמצאו במסעדת 300 גרם נתחי ענק, אבל בדרך כלל הפה הוא זה שאוכל ולא העיניים וכדאי לדחות כמה שאפשר את המפגש עם הקרדיולוג...
שף מסעדת 300 גרם שהגה את הקונספט המעניין והאחר שלה, מגיש מנפלאות מטבחו מנות פתיחה מפתיעות כגון קרפצ'יו סלמון ברוטב עירית ולימון ונתח סלמון בקרם צנוברים, מלון בצ'ילי מתוק וכוסברה וחציל בוקרים מענג.
ולאחר מנות הפתיחה, הלב מתרונן לקראת העיקריות בארוחה ואלה, תאמינו לי, לא פחות ממדהימות.
טורנדו פילה בקר וכבד אווז, נתח אנטריקוט ורד הצלע, נתח סינטה בטיפול מיוחד, סטייק פילה נימוח ולצידם תוספות עשירות, סלטים מרעננים, בירה מהחבית ויינות בוטיק נפלאים.
בסיום הארוחה, עם הקפה המשובח מתחשק משהו מתוק ותפריט הקינוחים של מסעדת 300 גרם בהחלט עומד בציפיות. רעבים לא תצאו מכאן...
בקיצור, אמנם 300 גרם, אבל אילו 300 גרם! מומלץ בחום!
עסקיות:
א – ה: 18:00 – 12:00
שעות הפעילות:
א - ה 12:00 - אחרון הלקוחות
ו 11:00 - שעתיים לפני כניסת השבת
מוצ"ש עד - שעה לאחר צאת השבת